Per Delegat Comunicació Social

Don Bosco ensenyava als joves l’actitud de la confiança en un mateix/a, en les persones i també en Déu.


 

D’ençà que es comunicà la suspensió de les classes presencials en tots els nivells a partir del dia 16 de març han passat gairebé tres setmanes. Ateses les circumstàncies excepcionals que estem vivint, l’escola i la comunitat salesiana ha seguit les instruccions comunicades per les institucions competents i ha pres les decisions més oportunes per a la casa salesiana de Ciutadella. L’equip directiu ha tingut diverses reunions extraordinàries per tal de gestionar aquests dies lectius a distància i tot el claustre està fent feina de manera intensa per tirar endavant les classes no presencials.

Durant aquests dies, paral·lelament a les classes que han anat seguint el seu ritme, s’han duit a terme diferents accions relacionades amb el confiament com el vídeo que va realitzar el claustre de docents per animar a l’alumnat des de casa, els consells que s’estan enviant a les famílies per conviure amb els fillets/es i adolescents durant aquests dies, la sorpresa que va realitzar un grup de famílies a la mestra de la classe de 3 anys i que vam compartir a les xarxes, entre altres. Des de l’equip de comunicació de l’escola també s’ha realitzat un vídeo per animar a seguir sent una comunitat educativa pastoral més forta i valenta que mai perquè feim el que feim perquè som persones resilients, responsables i compromeses amb el nostre món.

Així mateix, durant aquestes setmanes hem volgut seguir la dinàmica dels bons dies. Mestres, professors, alumnes, famílies… llegeixen els bons dies disponibles als apartats de la pàgina web (EP i ESO) abans de començar la jornada. Unes reflexions diàries enfocades cap a la Pasqua per seguir aprenent i creixent amb els valors de l’esforç, l’empatia, etc. gràcies també a l’experiència del confinament.

En aquest moment totes les instal·lacions del centre de Calós (escola, pavelló, centre social, santuari, etc.) estan tancades al públic i totes les activitats han estat cancel·lades. Us podeu posar en contacte amb els responsables de cada secció per correu electrònic o telèfon.

Esperem que molt prest puguem rependre l’activitat i l’ambient tan característic de la casa.