Per Escola

Es presenten noves activitats extraescolars per a fillets/es i joves d’entre 3 i 16 anys.


 

Durant aquestes setmanes s’està duent a terme el procés de renovació del Consell Escolar, que afectarà aquest curs a la meitat dels membres electes. Aquestes eleccions s’haurien d’haver dut a terme durant el curs 20-21, però a causa de la pandèmia es va ordenar l’ajornament d’aquesta renovació. És per açò que enguany es farà la renovació que correspon al curs passat i el curs que ve, la renovació de l’altra meitat.

El calendari d’accions d’aquest procés començà a principi del mes passat amb l’elaboració dels censos i el sorteig dels membres titulars i suplents de la Junta electoral. Està previst que el procés acabi el 14 de desembre amb la constitució del nou Consell Escolar. Val a dir que per motius organitzatius de la nostra escola, la junta electoral va aprovar la modificació de la reunió per al sorteig de les meses electorals, que es farà el dia 8 de novembre i no el dia 9. La resta de dates es respectaran segons la proposta del quadre adjuntat.

A mode de resum podem dir que les principals accions d’aquest procés consisteixen en la revisió dels censos dels diferents sectors de la Comunitat Educativa, la presentació de candidatures, les eleccions i finalment la constitució del nou Consell
Escolar. Precisament, ahir dimarts 2 de novembre, va tenir lloc la darrera sessió del Consell Escolar actual. A l’acte es va fer un agraïment especial als membres sortint i tant la Presidenta del Consell Escolar, que correspon al càrrec de la Directora, com el Titular de l’escola, van agrair la feina feta durant aquests anys i es va animar a seguir amb el bon treball realitzat fins ara per parts dels membres de l’òrgan representatiu de tota la comunitat educativa.

ANNEX_II_Calendari_2021-2022