Per Escola

El proper divendres 10 setembre comença el curs 2021-2022 amb «Ens mou l’esperança» com a lema.


 

Per aquest nou curs que comença les escoles salesianes estrenam un nou lema. Conscients del moment que vivim i en el camí d’evangelitzar en la missió salesiana, s’ha escollit el lema «Ens mou l’esperança» per orientar i animar la feina dels propers mesos. Amb paraules del Director de la Comunitat Salesiana, Jordi Clua, «en aquests moments que ens ha tocat viure, hem d’experimentar el que significa viure moguts i mogudes per l’Esperança. En el nostre món podem veure moltes situacions que són inhumanes i que no ens agraden gens! La nostra feina és saber viure en aquest món, que és l’únic que tenim, prenent actituds dinàmiques que valorin la vida i la possibilitat de transformar la nostra societat per millorar-la, per fer-la més segura, més neta, més justa, més solidària, més igualitària, més esperançada.»

A partir del proper 10 de setembre, i de forma escalonada i progressiva, s’anirà incorporant l’alumnat de tota l’escola. L’objectiu principal per aquest curs és la presencialitat de les classes, fet que aconseguirem entre tots i totes, amb el nostre sentit comunitari i responsabilitat compartida. Des de l’apartat d’informacions relacionades amb la Covid-19 es pot consultar al Pla de contingència que l’escola va actualitzar a finals de juny del curs passat.

Durant aquest setmana, es duran a terme les primeres reunions d’inici de curs, en les quals s’informarà dels principals objectius que tenim a l’escola pel curs 2021-2022 i dels detalls organitzatius que tothom ha de tenir en compte. A l’apartat d’Informacions per al curs 2021-2022 es poden consultar les indicacions per aquest principi de curs.

Pel que fa als Serveis d’Escola Matinera i Menjador Escolar, començaran a estar actius a partir de dimarts 14 de setembre.

La resta d’ambients de la casa salesiana de Calós a poc a poc s’aniran posant en marxa al llarg d’aquest mes i del següent. «Tota la comunitat educativopastoral de Calós, inspirada per Don Bosco, et vol acompanyar», esmenta Jordi Clua, en el repte de construir un món diferent, en el qual ens mogui l’Esperança. Tenim aquest nou curs 2021-22 per aconseguir-ho.»