Per Pastoral

El període de col·laboracions comença el dilluns 18 fins diumenge 24 d’octubre i es pot realitzar des de diferents modalitats.


 

Com sabeu, per aquestes dates l’Església celebra el DOMUND, enguany sota el lema “Explica el què has vist i sentit”. Aquesta jornada ens recorda que tothom som part de l’Església universal i ens necessitam els uns als altres. “Viure la missió és aventurar-se a desenvolupar els mateixos sentiments de Jesús i creure amb ell que qui és al meu costat també és el meu germà i la meva germana”, ens recorda el Papa Francesc. 

 

L’escola de Calós us convida a realitzar una col·laboració solidària destinada a acompanyar la tasca evangelitzadora, social i caritativa dels missioners i missioneres i les Esglésies més pobres. El període de col·laboracions comença el dilluns 18 fins diumenge 24 d’octubre i es pot realitzar des de diferents modalitats: a través del sobre Domund, d’una forma fàcil i segura, accedint a la pàgina web: omp.es/haz-un-donativo/, o bé, amb les modalitats indicades en el cartell adjunt.   

 

Aquesta col·laboració econòmica es fa més necessària que mai en aquests moments tan complicats per la pandèmia, en la qual moltes mancances s’han vist accentuades. 

 

Gràcies per la vostra generositat. Totes les persones missioneres són referents per a nosaltres com a portadores de l’amor de Déu, de servei i d’ajuda als racons del món més empobrits i invisibilitzats.