Per Comunicació

Si l’alumnat deia adeu a les aules fa uns dies, l’equip de mestres i professors/es ho ha fet aquesta setmana, realitzant un darrer claustre i una darrera Eucaristia.


 

El curs 2020-2021 ha arribat aquests dies al seu final. Si l’alumnat deia adeu a les aules fa uns dies, l’equip de mestres i professors/es ho ha fet aquesta setmana, realitzant un darrer claustre i una darrera Eucaristia. Els actes s’han celebrat amb una especial atenció als moments viscuts durant enguany, donant gràcies a tot el que hem pogut viure i acomiadant a na Genoveva després de tants anys de camí i aprenentatge a Calós.

Abans de Sant Joan, tots els grups de l’escola van aprofitar els darrers dies per realitzar activitats dins i fora del centre: sortides a la platja, excursions en barca, jocs d’aigua, visita a les carotes i a l’exposició de Foc i fum, etc. També es va tenir l’alegria de poder celebrar els actes de comiat de 6è d’infantil, 6è de primària i 4t d’ESO. Quan s’acaba una etapa és perquè en comença una de nova i, en nom de l’escola, se’ls va donar l’enhorabona i es va desitjar molta sort, especialment als més grans, que van passar a ser ja “Antics i antigues alumnes de Calós”. Es va recordar que les portes de Calós seguiran obertes perquè aquí sempre s’hi sentin a casa.

Finalment, aquest dijous tindrà lloc el darrer Consell Escolar del curs, el qual posa punt i final al curs amb la lectura i aprovació de la memòria escolar. Mentrestant, la casa salesiana de Calós segueix bategant amb l’activitat del Casal d’Estiu i el Campus Esportiu que des de fa anys acull a fillets i filletes d’arreu de Ciutadella.

Galeria d’imatges