Per Escola

Ha estat una jornada intensa d’emocions a totes les classes abans de partir de vacances, en les quals s’han celebrat diverses activitats relacionades lúdiques o de Nadal.


 

Avui s’ha viscut el darrer dia de classe amb moments especials a totes les etapes. Ha estat una jornada intensa d’emocions a totes les classes abans de partir de vacances, en les quals s’han celebrat diverses activitats relacionades lúdiques o de Nadal.

Enguany, un any més, l’alumnat de Calós ha tingut la sort de rebre la visita dels patges reials, en els qual se’ls ha pogut lliurar les cartes que han escrit tots els fillets i filletes. Han estat moments de nirvis i il·lusions. Com a novetat, els patges reials duen la mascareta i han quedat al pati perquè els fillets i filletes poguessin veure’ls, enlloc d’entrar dins les classes d’Infantil i Primària.

Durant avui matí també diversos alumnes de l’escola han visitat els geriàtrics de Ciutadella i les monges de Santa Clara per lliurar-los felicitacions de Nadal. També s’ha tingut temps per poder visitar el Betlem que ha organtizat la Unió d’Antics Alumnes de Don Bosco al Santuari.

Per altra banda, aquests dies també s’han duit a terme les celebracions de Nadal al Santuari. Els grups de les edats més inicials han pogut passar pel Santuari, mentre que els més grans com els de Secundària han viscut avui matí a les 9h una celebració virtual des de les seves classes. Ha estat un bon moment per veure les postals finalistes de Nadal i presentar la guanyadora. Al final de la jornada, el claustre també ha pogut gaudir de la seva celebració presidida pel titular de l’escola, Jordi Clua.

Finalment, ahir es va difondre un missatge de bon Nadal per part de la comunitat educativa, en el qual hi han participat representants de tots els membres de l’escola: des d’alumnat, professorat, famílies fins a personal no docent. Arriben, així, dies de vacances, festes, descans i família per a tots i totes.

 

Galeria d’imatges