Per Pastoral

En aquest temps quaresmal, volem treballar unes paraules que són molt necessàries en la nostra vida, però que són una mica difícils d’escriure: col·laboració, sensibilitat, sostenibilitat, etc.


 

Com cada any, per aquestes dates, la iniciativa solidària omple d’animació i activitat la vida de Calós. Aquest curs no podrem fer els tradicionals berenars solidaris, que amb la implicació de totes les etapes educatives i de les famílies, significaven una important aportació per l’ONG VOLS.

Aquest curs hem hagut de canviar l’estil de campanya, però també us volem informar que l’ONG VOLS ha passat a anomenar-se BOSCO GLOBAL. Aquesta nova ONG és el resultat de la fusió de les tres entitats solidàries que fins ara han existit a la nostra Inspectoria Salesiana de Maria Auxiliadora. BOSCO GLOBAL vol potenciar la seva funció com a dinamitzadora de les missions salesianes a Amèrica llatina i Àfrica. En aquest context se situa la campanya que volem impulsar des de la Pastoral de l’escola aquest curs.

En aquest temps quaresmal, volem treballar unes paraules que són molt necessàries en la nostra vida, però que són una mica difícils d’escriure: col·laboració, sensibilitat, sostenibilitat, solidaritat, humilitat, esperança, amabilitat, companyonia i que millor que fer-ho amb l’ajut d’un LLAPIS SOLIDARI. Aquest objecte senzill, útil i personalitzat és l’aportació que vol fer l’escola a la Campanya BOSCO GLOBAL d’aquest any. Potser sigui, fins i tot, una iniciativa més senzilla de realitzar que la campanya dels berenars solidaris, i per descomptat volem continuar comptant amb el vostre recolzament i suport.

Us oferim el LLAPIS SOLIDARI a canvi d’un donatiu d’1 €. La nostra esperança és que ens en demaneu molts i que les petites donacions es puguin convertir en un donatiu prou important com perquè l’aportació de SALESIANS de CIUTADELLA pugui significar nous recursos per l’educació dels fillets i filletes de les nostres missions.

Per endavant us agraïm la vostra generositat, perquè quan es tracta de solidaritat també SOM 1.

Galeria d’imatges