Per Escola

Amb l’objectiu de fomentar els hàbits saludables i potenciar l’activitat física a l’escola amb descansos actius, Calós s’ha sumat aquesta setmana a la iniciativa «The Daily Mile».


 

Amb l’objectiu de fomentar els hàbits saludables i potenciar l’activitat física a l’escola amb descansos actius, Calós s’ha sumat aquesta setmana a la iniciativa «The Daily Mile». Un projecte coordinat des del Servei d’Esports del Consell Insular de Menorca a través del Gabinet de Medicina Esportiva i del programa Menorca Borina.

Des d’aquest dilluns, els cursos d’Infantil i Primària realitzaran descansos actius de 15 minuts per fer activitat física al centre. La iniciativa, sorgida a Escòcia l’any 2012, té com a finalitat evitar el sedentarisme i augmentar el temps d’activitat física diari i setmanal entre l’alumnat durant la jornada lectiva. Segons els organitzadors, des del Consell Insular de Menorca s’explica que amb aquest projecte «s’avançarà cap a la millora dels hàbits dels escolars de Menorca i s’aproparà a l’objectiu de garantir els 60 minuts d’activitat física moderada diària que, des de les organitzacions mundials de la salut, es recomana».

Calós es suma, des d’aquesta setmana, al projecte «The Daily Mile» rebent el suport tècnic del servei d’Esports del Consell Insular i del programa Menorca Borina. S’han dissenyat tres rutes diferents tenint en compte diverses edats i cada classe realitzarà una milla diferent tres vegades a la setmana.

Galeria d’imatges