Per Escola

La rifa de dos lots de regals espectaculars tindrà lloc el dia 28 de maig de 2021 a les 19.30 hores.


 

Des de l’APIMA s’ha volgut col·laborar en la celebració de la Festa de Maria Auxiliadora i s’ha pensat que la millor manera no podia ser d’altra que la de seguir recoltzant  al col·legi en l’objectiu de millorar el pati de l’escola.

Per això, i gràcies als col·laboradors que desinteressadament han cedit xecs regals i productes dels seus establiments, l’APIMA de l’escola ha organitzat una gran rifa de dos lots de regals espectaculars que tindrà lloc el dia 28 de maig de 2021 a les 19.30 hores en directe per les xarxes socials de Facebook “APIMA CALOS CIUTADELLA” i Instagram “APIMACALOS”.

Aquests dies els alumnes portaran a casa dues paperetes per a participar en el gran sorteig, cadascuna d’elles té un cost d’un euro cinquanta  (1,50€) amb l’objectiu de ser venudes i reintegrar els diners al seu tutor/a. Si algunes famílies volen adquirir més paperetes ho poden fer tant a la secretaria de l’escola, com al bar cafeteria Calós o per mitjà del correu electrònic a apima@ciutadella.salesians.cat o per missatge directe a les xarxes socials de l’APIMA.

Vagi per endavant el nostre més sincer agraïment en la vostra col·laboració, així com a tots i cadascun dels col·laboradors que han fet possible que aquest gran sorteig es pugui dur a terme.